Jumat, Desember 16, 2011

Sarapan Sehat yang terbaikku pagi ini ┌(˘⌣˘)ʃ

Posted by: Intan Nurianti
Berbagi Ilmu, Updated at: Jumat, Desember 16, 2011

Pertama kali buat fettucini ni. Guna sos putih yang kat dlm tin prego tu lah. Aku ikut aje instruction kat tin tu, cuma tambahkan daging cincang Ramly ngan hirisan cendawan butang dlm tin.
Di sebabkan tak pernah buat, jadi haruslah anak2 aku cam pelik sikit. Sambutan pun kurang memberangsangkan. Yang paling lawak, bibik akulah. Rasa sikit kat hujung sudu terus kemam mulut dia...hahaha...mesti di luah balik kat bilik air tu...cissss....aku yang tengok ni pun rasa nak gelak aje...
Tak perlah...1st time kan. Nanti bila dah masuk 2nd or 3rd time mesti dia orang semua dah boleh terima kan...
Author

Sarapan Sehat yang terbaikku pagi ini ┌(˘⌣˘)ʃ
Posted by Intan Nurianti For : Infoduniaini , Updated at: Jumat, Desember 16, 2011
Isi Blog ini merupakan referensi dari banyak sumber, sengaja dishare agar pengetahuan kita bertambah.

Description: Sarapan Sehat yang terbaikku pagi ini ┌(˘⌣˘)ʃ Rating: 4.5 Reviewer: 19 Review Item Reviewed: Sarapan Sehat yang terbaikku pagi ini ┌(˘⌣˘)ʃ

Artikel Terkait:

0 komentar:

Posting Komentar

Apa pendapatmu mengenai ini?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Sub Download Sub II | Download On Android - Premium Blogger Themes | Facebook Themes